.

HUNEDOARA: 2 aprilie – investigaţii medicale gratuite, la Centrul de Recreere Pensionari

Hunedorenii care doresc să beneficieze gratuit de o serie de investigaţii medicale gratuite sunt aşteptaţi marţi, 2 aprilie, cu începere de la ora 09.30 la Centrul de Recreere Pensionari aflat pe b-dul Corvin nr. 9 bis (cu acces auto dinspre Piaţa Florilor). Programările se fac la numărul 0354.880.880 (detalii în textul postării)
Medici şi asistenţi medicali din cadrul Asociaţiei Salvital şi al Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara vor efectua:
– electrocardiograme ( EKG – pentru identificarea eventualelor probleme cardiace)
– spirometrii (pentru identificarea de eventuale probleme pulmonare)
– analize INR (pentru persoanele care urmează tratamente cu anticoagulante)
– determinarea glicemiei (teste rapide)
– determinare hemoglobină glicozilată (teste rapide)
– măsurarea tensiunii arteriale
– determinare „indice braţ – gleznă” (pentru identificarea unei eventuale afecţiuni arteriale periferice, tip de afecţiuni care cresc riscul unui atac de cord sau accident vascular cerebral)
– osteodensiometrie (determinarea densităţii osoase)
Consultaţiile se vor derula între orele 09.30 – 17.30. Pentru a se reduce, pe cât posibil, timpii de aşteptare şi pentru o mai bună derulare a acţiunii, este de preferat ca doritorii să se programeze telefonic apelând numărul 0354.880.880 (disponibil până vineri, 29 martie), între orele 08.00 – 16.00
Acţiunea este organizată de Primăria municipiului Hunedoara, prin Direcţia de Asistenţă Socială, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, al Asociaţiei „Salvital” şi al Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate