.

Handbal: CSM Deva a terminat turul de campionat pe primul loc

În derby-ul etapei a VII-a a seriei C din Divizia A de handbal feminin (ultima din turul campio­natulu), într-o partidă disputată în Sala “Horia Demian” din Cluj- Napoca s-au întâlnit studentele de la Universitatea din localitate și liderul seriei, CSM Deva.
Chiar dacă au avut un de­but de partidă bun, gazdele au fost dominate de către handbalistele de la Deva care au avut un avantaj de două goluri în min. 10 când au condus cu 6-4 și apoi 16-13 în min.24 pentru ca la finalul primei reprize devencele să intre la vestiare cu un avantaj ușor, 17-15.
În repriza secundă CSM Deva, s-a distanțat ajungând la 20-15 în min. 35 iar în min.40 scorul a fost 22-17. Gazdele s-au apropiat la trei goluri, scor 22-19 dar devencele au jucat bine și în min.49 conduceau cu șase goluri, 26-20, iar la finalul partidei s-au impus cu scorul de 28-25 cu care își consoli­dează locul de lider în clasament, cu punctaj maxim.
Următorul meci al echipei CSM Deva va fi pe teren propriu, în etapa IX-a, la finalul acestei săptămânii când echi­pa deveană va întâlni for­mația CSU Oradea, locul patru în clasament.
Menționăm că formația Arena Târgu Mureș s-a retras din campionat, iar acest lucru a fost anunțat oficial de către Federația Română de Handbal.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate