.

Fotbal: Juniorii de la CSM Deva, campioni naționali

Duminică dimineața, echipa de fotbal juniori U17 a CSM Deva a reușit să obţină una dintre cele mai mari performanțe din ultimul sezon, cucerind medalia de aur și titlul de campioni naționali la categoria de vârstă sus amintită, după ce au învins în finală echipa similară de la Sportul Onesti cu 2-0.
În finală turneul organizat de către Federația Română de Fotbal, formația din Deva pregătită de Florin Călugărița CSM Deva a controlat jocul încă de la începutul acestuia, Negrilă fiind declarat omul meciului, iar deschiderea sco­rului, una logică, a venit în minutul 32: Negru a centrat pentru Buță, iar atacantul de la CSM a reluat, cu capul, sub transversală, la colțul scurt, 1-0 pentru Deva fiind și scorul la pauză.
În repriza secundă for­mația din Deva și-a continuat ase­diul la poarta celor din Onești iar în min. 68, când, Drăgan a înscris, cu capul, în colțul careului, stabilind scorul final, de 2-0 pentru CSM Deva, rezultat echi­valent cu câști­garea titlului național!
Echipa din Deva s-a calificat în finala acestei ediții după ce a învins cu 2-1 de AFC Băbeni și cu 2-0 echipa Liceului Sportiv din Timisoara și apoi cu 4-2 și 2-3 de Luceafărul Cluj. “Sunt foarte bucuros de acest titlu. Este rodul muncii unei generații în care puțini au crezut. Îi felicit pe băieți pentru tot ceea ce au făcut și sper ca acest rezultat să fie o rampă de lansare pentru mulți dintre ei”, a declarat Florin Călu­gărița, antrenorul echipei CSM Deva U17.
CSM Deva U 17 a jucat cu Bereczki – Roșca, Negrilă, Grigorescu (cpt.), Stoia – Drăgan (72 Nagy), Elekes, Bogdaniuc (62 DiMarco), Negru – Buță (85 Curcă), Oancea (85 Lăcătuș), iar pe foaia de joc au mai fost înscriși Mihăilă, Pag – Băleanu, Bogdan, Teglas.
Vasile Hrițac noul preșe­dinte al CS CFR Simeria
Ca urmare a candidaturii în vederea numirii de către consiliul local a unui nou consiliu de administrație la CS CFR Simeria, odată cu noua structură adminis­trativă din Primăria Simeria s-a decis ca noul președinte al clubului din localitatea feroviară să fie numit cunoscutul arbitru de fotbal Vasile Hrițac, care a mai ocupat această funcție, cu rezultate deosebite în mandatul domniei sale.
Componența noului consiliu de administrație al clubului simerian este: Vasile Hrițac -președinte, Gheorghe Leon­te-vicepreședinte iar membrii sunt Adrian Dumitru, Cosmin Dămăcuș, Sebastian Mihuț, iar Toma Abrudean este noul secretar al clubului.
Noua conducere a clubului CS CFR SIMERIA, ne-a comunicat că va pune accentul pe: dezvoltarea activității spor­tive la nivel de copii și juniori pentru disciplinele sportive, unde se regăsesc cei mai mulți copii din comunitate, implemen­tarea unui proiect de dezvoltarea sportului de masă în concordanță cu prevederile legale, pe crearea cadrului organizatoric, de pregătire și participare în competiții sportive pe bază de RESPECT, înființarea după mulți ani a unei echipe de seniori la fotbal, cu parti­ciparea în competiții din campionatul 2024-2025 și ca ultim aspect important, ela­borarea unui proiect de dezvoltare a spor­tului la nivel de UAT Simeria.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate