.

Fotbal: CSM Deva și-a stabilit programul de pregătire după vacanța de iarnă

La o săptămână de la încheierea sezonului fotbalistic de toamnă, liderul seriei 7 din Liga 3, CSM Deva, și-a stabilit programul precom­petițional. Din această serie face parte și Jiul Petroșani, echipă care a ratat accesul în Play off.
După o bine meritată va­canță, jucătorii pregătiți de Marius Sîrbu, Dorian Gugu, Constantin Vișan și Jozsef Magyari, se vor reuni, pe 10 ianuarie, la ora 14:00, la stadionul „Cetate” din Deva, iar a doua zi va avea loc vizita medicală.
Urmează, apoi, o perioadă de readaptare la efort pe plan local, pentru ca, pe 25 ianuarie, să fie organizată obiș­nuita, deja, conferință de presă de început de an, ora și locația desfășurării acesteia urmând a fi anunțate în timp util.
Pe 27 ianuarie CSM Deva va juca primul meci de pregătire din intersezon, în deplasare, cu divizionara secundă CSM Reșița, iar întâia partidă de pe teren propriu din 2024 va fi cea cu UTA Arad U19, programată pentru 3 februarie.
Apoi, devenii vor pleca într-un cantonament, în perioada 7 -14 februarie, locul de desfășurare al acestuia urmând a fi stabilit în perioada următoare.
După revenirea din cantonament, fotbaliștii de la CSM Deva vor mai disputa, până la reluare campionatului, încă patru jocuri de pregătire, primul dintre acestea fiind pe 17 februarie, pe terenul echipei de Liga 2 Viitorul Pandurii Târgu Jiu.
Urmează, apoi, trei meciuri de pregătire cu colege de eșalon, primul dintre acestea fiind tot în deplasare, pe 21 februarie, cu Politehnica Timișoara. Liderul va reveni în fața propriilor suporteri pe 24 februarie, când vor întâlni pe ACS Târgu Mureș.
Ultimul meci de pregătire dinaintea reluării campiona­tului va avea loc pe 2 martie, când se vor deplasa pentru o înfruntare cu ACS Mediaș.
Campionatul se va relua pe data de 9 martie, cu etapa a XVI-a, antepenultima din sezonul regular, când CSM Deva va juca în deplasare, pe terenul celor de la Jiul Petroșani. Primul meci oficial al anului, de pe teren propriu, va avea loc pe data pe 16 martie, cu Voința Lupac.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate