.

A fost semnat parteneriat între FC Corvinul 1921 Hunedoara şi Arcelor Mittal

Suntem bucuroşi să anunţăm semnarea unui parterneriat cu 𝗔𝗿𝗰𝗲𝗹𝗼𝗿𝗠𝗶𝘁𝘁𝗮𝗹 𝗛𝘂𝗻𝗲𝗱𝗼𝗮𝗿𝗮, companie care se va alătura, începând cu 1 ianuarie 2024, proiectului nostru.
Pentru început, combinatul siderurgic va contribui, anual, cu 60.000 de euro, urmând ca suma să crească în viitorul apropiat. Înţelegerea a fost semnată, astăzi, în prezenţa primarului municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a directorului financiar al companiei, Amit Dasgupta, şi a preşedintelui CS Corvinul 1921 Hunedoara, Dan Colesniuc.
„Mă bucur că, până la urmă, discuţiile purtate cu reprezentanţii ArcelorMittal Hunedoara au dus la acest parteneriat şi le mulţumesc pentru acest lucru. Vorbim de unul dintre cei mai importanţi angajatori pentru municipiul nostru, chiar ne-am dorit să facem această legătură, nu degeaba avem acest slogan «Un oraş, o comunitate, o echipă!». Sunt multe familii care lucrează în cadrul acestei companii, care au copiii înscrişi la echipa noastră de fotbal sau, pur şi simplu, susţin Corvinul, astfel că ne-am dorit să construim această punte. Înţelegerea noastră vine într-un moment foarte bun pentru clubul nostru, pentru că se vorbeşte tot mai mult şi tot mai intens de Corvinul şi de proiectul pe care îl dezvoltăm aici. Sunt paşi fireşti pentru un club profesionist şi ne dorim să atragem cât mai multe entităţi din mediul privat, alături de noi, pe ceea ce noi numim «Drumul Corvinilor»!”, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.
Vă reamintim, anul acesta, s-au alăturat proiectului nostru şi cei de la 𝗣𝗿𝗼𝗱𝗲𝘀𝗶𝗴𝗻 𝗘𝗻𝗴𝗶𝗻𝗲𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 & 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻, cărora le mulţumim pentru sprijin şi implicare. CS Corvinul 1921 Hunedoara îşi arată, în continuare, deschiderea pentru astfel de parteneriate, fie că e vorba de echipa de seniori, ori grupele Centrului de Copii și Juniori.
Un oraș, o comunitate, o echipă: 𝗖𝗼𝗿𝘃𝗶𝗻𝘂𝗹!
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate