.

Formațiile de baschet ale CN „Decebal” Deva, şi-au adjudecat victorii atât la băieți, cât și la fete

Într-o bună organizare sala de sport a Colegiului Național „Decebal” Deva a găzduit etapa municipală la baschet – băieți și fete, contând pentru Olimpiada sportului școlar, toate întâlnirile fiind corect conduse de arbitrii Cosmin Stoicovici și mereu neobositul Alexandru Pihodi.

Colegiul Național „Decebal” (director, prof. dr. Florin Marin Ilieș) a prezentat o echipă disciplinată și bine sudată, antrenată cu multă responsabilitate de prof. Cristian Bauman.

În jocurile desfășurate s-a dovedit bine pregătită tehnic, tactic și fizic, care a știut să folosească jocul cursiv, cu faze derutante, în viteză, cu aplomb în atac și inspirație în apărare.

Pe acest fond, elevii lui Cristian Bauman și-au îngenuncheat adversarii (Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria”, Colegiul Tehnic „Transilvania” și Liceul cu profil sportiv) obținând fără mari emoții primul loc în clasament și dreptul de participare la etapa județeană.

Nici fetele de la Colegiul Național „Decebal” nu s-au lăsat mai prejos. Acestea, bine conduse de pe margine de prof. Dorin Reclaru, s-au remarcat prin acțiuni ofensive desfășurate pe un front larg, bine concepute, ținând mereu în corzi adversara, detașându-se astfel pe primul loc.

Așadar, felicitări celor două echipe care vor participa la etapa județeană, felicitări antrenorilor și conducerii unității școlare!

Ioan Vlad, Georgeta-Ileana Cizmaș

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate