.

Focuri de armă trase la Hunedoara pentru oprirea unui şofer beat

În data de 19.03.2019, în jurul orei 01.00, agenţii de poliţie rutieră care desfășurau o acțiune de verificare în trafic, pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, au efectuat semnalul regulamentar, pentru a opri un autoturism de teren.

Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească la semnalul agenţilor de poliție rutieră și a demarat în viteză, îndreptându-se spre cartierul Hășdat, din municipiul Hunedoara. Echipajul de poliție rutieră a pornit în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase și a reușit să îl oprească pe strada Serei, din  Hunedoara (după o urmărire de aproximativ 2 km.).

Cel aflat la volan, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat de 0,97 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la U.P.U. Hunedoara, unde i-au recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În timpul urmării, pentru oprirea autoturismului suspect, unul dintre agenţii de poliție rutieră a folosit arma din dotare, trăgând 6 focuri de armă, în plan vertical.

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate