.

Fetelor, s-a deschis noul magazin Dianiss, în Zlatna!

Un magazin de îmbrăcăminte, unde moda se întâlneşte cu pasiunea pentru frumos şi fiecare piesă spune o poveste unică. Elegant, şic, cu produse de calitate, fabricate în România, atât în atelierul propriu, cât şi  cu produse ale unor renumite mărci româneşti, cu prețuri pentru toate buzunarele.

Tânara stilistă, Diana Petric, pasionată de modă şi frumos continuă povestea, începută într-un mic atelier în care a creat şi produs primele trening-uri din catifea sub brandul Dianiss. Datorită  calității produselor foarte apreciate de clienți, astăzi  în atelierul Dianei  sunt fabricate o gamă largă de articole vestimentare din materiale de înaltă ținută şi calitate.

Dacă esti în căutarea unei ținute elegante pentru o ocazie specială sau a unei ținute confortabile, pentru toată familia, aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți exprima personalitatea şi stilul.

Echipa Dianiss îşi propune să vă  ofere  produse excelente şi servicii impecabile într-o adevărată aventură a modei.

Dacă treceți în aceste zile pragul magazinului Dianiss, indiferent dacă sunteți client sau nu, veți primi un talon de participare la TOMBOLA de inaugurare. Ea va avea drept premiu un VOUCHER CADOU de 300 lei pe care îl puteți folosi în magazin.

Stocul magazinului se actualizează periodic cu noi produse şi modele care se gasesc fizic în magazin sau pot fi comandate online de pe site-ul  www. dianiss.com.

Dacă vreți să rămâneți la curent cu toate nouățile Dianiss trebuie doar să dați un Like paginii  de Facebook –  Dianiss sau să  urmăriți pagina de Instagram dianiss_fashion şi de TikTok – @dianiss.imbracaminte.

Magazinul Dianiss este deschis de Luni până Vineri între orele 10.00 – 18.00, Sâmbăta între orele 08.00 – 14.00 şi îl găsiți în Zlatna pe strada Tudor Vladimirescu, bl. 1, jud. Alba.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate