.

Eroii Neamului, omagiaţi la Târnava de Criş

Eroii Neamului au fost omagiaţi ieri în satul Târnava de Criş, din comuna Vaţa de Jos, printr-un parastas la care au luat parte reprezentanţii primăriei şi oameni ai locului. Momentul a fost organizat la troiţa din sat, în prezenţa preoţilor, în locul în care pe 8 noiembrie sunt prevăzute ample manifestări comemorative dedicate revoluţionarilor de la 1848.

Dincolo de acest eveniment important pentru comunitatea locală, pe raza comunei Vaţa de Jos fost efectuate, în luna mai, mai multe lucrări de reparaţii şi întreţinere. Este vorba despre drumul din satul Prăvăleni, cătunul Pârâul Ursului, unde lucrările au fost executate în regie proprie, cu utilajele primăriei, spune primarul Liviu Ioan Linţă.

„Drumul a fost pietruit, au fost montate tuburi şi s-a executat o profilare a acestuia. De asemenea, au fost executate lucrări de întreţinere în parcul şi locul de joacă pentru copii, din satul Vaţa de Jos, şi în centrul civic. S-au schimbat băncile, iarba a fost tunsă şi s-a făcut curăţenie în toată zona”, a precizat edilul local.

Totodată, au fost executate lucrări de reparaţii şi întreţinere la un drum din satul Brotuna, cale de acces ce este folosită de săteni către terenurile pe care le deţin aceştia. Acum drumul a pietruit, la fel ca şi drumul principal din sat.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate