.

DAS DEVA caută voluntari!

DAS DEVA caută voluntari!

Având în vedere prevederile Legii nr. 78 din 24 iunie 2014 privind reglementarea activității de voluntariat în România și Hotărârea nr. 196/2021 a Consiliului Local al Municipiului Deva, privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a activității de voluntariat din cadrul Direcției de Asistență Socială Deva, instituție publică cu personalitate juridică, subordonată Consiliului Local al Municipiului Deva;

Luând în considerare art. 27 alin. 1) din Regulamentul de organizare și desfășurare a activității de voluntariat din cadrul Direcției de Asistență Socială Deva, instituție publică cu personalitate juridică, subordonată Consiliului Local al Municipiului Deva;

Direcția de Asistență Socială Deva, prin Compartimentul Resurse Umane face următorul:

ANUNȚ PUBLIC

În calitate de organizație-gazdă, Direcția de Asistență Socială Deva își manifestă disponibilitatea de a colabora cu voluntari în activități de interes public din domeniul asistenței sociale.

Beneficiari ai activității de voluntariat sunt persoanele vârstnice cu domiciliul/reşedinţa în municipiul Deva, care au împlinit vârsta legală de pensionare/persoane pensionate în condiţiile legii și beneficiari ai serviciilor sociale acordate în cadrul serviciului social Centrul de zi „Clubul Seniorilor” al Biroului Responsabil de domeniul serviciilor sociale din cadrul Serviciului Programe și servicii sociale al Direcției de Asistență Socială Deva.

Acțiunea de voluntariat va cuprinde activități de socializare şi petrecere a timpului liber, de readucere a persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă, de stimulare a comunicării la orice vârstă, precum şi de combatere a fenomenului singurătăţii.

Informăm, pe această cale, persoanele interesate în prestarea activității de voluntariat de faptul că pot depune la sediul Direcției de Asistență Socială Deva, cererile de înscriere tip, care pot fi descărcate și de pe site-ul instituției, în vederea selecției și repartizării voluntarilor.

Calendarul desfășurării acțiunilor de voluntariat va fi stabilit ulterior selecției cererilor depuse de persoanele interesate.

ÎNSCRIERILE pentru acțiunile de voluntariat se fac în perioada 13.09.2023 – 20.09.2023, între orele 08:00-13:00.

Pentru mai multe INFORMAȚII și detalii suplimentare, punem la dispoziție numărul de telefon 0737.036.003.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate