.

CS Hunedoara pregătește cu atenție returul

CS Hunedoara își continuă pregătirile la sediul din municipiul de pe Cerna cu câte un antrenament în fiecare zi.

La reuniunea lotului din 14 ianuarie ,toți jucătorii s-au prezentat în limitele normale de greutate, lucru apreciat de către condu­ce­rea tehnică. „Au fost băieţi cu un kilogram, un kilogram şi ceva peste greutatea optimă, dar asta se încadrează în limita admisă, nu e nici o problemă. Ba chiar au fost câţiva care au venit cu un kilogram în minus, se mai întâmplă şi din astea”, a spus Mircea Alic, antrenorul principal al echipei.
Trei nume noi vor fi în echipa hunedoreană deocamdată pentru returul de campionat. A fost transferat Răzvan Dulap, 23 de ani, un fundaş central care poate juca şi fundaş dreapta, iar în afară de acesta s-au mai alăturat formaţiei de pe Cerna mijlocaşul Robert Cristian, întors la echipa de suflet după perioada petrecută la Deva, şi Andrei Vasinc, atacantul celor de la Şoimii Lipova.
Sâmbăta aceasta CS Hunedoara avea prevăzut în program să susţină primul amical din această perioadă, dar nu a găsit încă adversar. „Dacă nu găsim cu cine să jucăm în 26 ianuarie vom face un joc-şcoală între noi. Deocamdată am perfectat cinci meciuri. În 2 februarie jucăm cu Metalurgistul Cugir, acasă sau în deplasare, încă nu ştim, ei se află în canto­nament şi urmează să mai vorbim. În 8 februarie jucăm la Hunedoara cu Dacia Orăştie, în 13 februarie mergem la Orăştie pentru returul cu Dacia, iar în 16 fe­bruarie jucăm returul cu Cugirul, la noi sau la ei, în funcţie de primul meci. Pe 23 februarie jucăm la Haţeg cu Retezatul. Am fixat acest joc în deplasare pentru că şi prima etapă din retur o avem în deplasare, la Giarmata cu Millenium”, a declarat Mircea Alic, antrenorul lui CS Hunedoara.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate