.

Corvinul Hunedoara, de astăzi, „un județ, o comunitate, o echipă”!

“Am găzduit, luni (27 mai a.c.), una dintre cele mai emoționante ședințe ale Consiliului Județean Hunedoara din ultimii ani. Într-o atmosferă de sărbătoare, am răsplătit munca unei echipe care ne-a făcut mândri că suntem locuitori ai județului Hunedoara. Corvinul Hunedoara este o echipă frumoasă, talentată și motivată, care ne-a adus cea mai mare bucurie prin câștigarea Cupei României la fotbal, ediția 2024.
În deschiderea ședinței extraordinare a Consiliului Județean Hunedoara, în cadrul unei festivități care a durat circa o oră, am conferit Titlul de Cetățean de Onoare al Județului Hunedoara, antrenorului principal Florin Maxim, am acordat Diplome de Excelență componenților lotului, staff-ului tehnic și membrilor Consiliului de Administrație al FC Corvinul 1921 Hunedoara pentru contribuția adusă la această performanță deosebită.
Îl felicit pe primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, pentru că a crezut cu tărie în acest proiect, pe care l-a inițiat în urmă cu câțiva ani, și a redeschis porțile performanței la Hunedoara. Îi felicit pe suporterii echipei Corvinul, pe toți locuitorii Hunedoarei, care au fost alături de echipă. Susținerea lor a contat enorm și rezultatele excelente realizate în teren de Corvinul au făcut să se vorbească de echipa noastră și de județul Hunedoara peste tot în lume.
Le mulțumesc colegilor din echipa de conducere a CJ Hunedoara, consilierilor județeni, care au înțeles importanța proiectului de la Hunedoara și au susținut reconstrucția echipei prin votul pozitiv acordat fiecărui proiect de hotărâre pe care l-am propus pentru sprijinirea Corvinului Hunedoara. Sportul apropie oamenii, iar atunci când apar și rezultatele, comunitatea este din ce în ce mai unită!”, a declarat Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate