.

Cele mai mari companii din Timișoara sunt prezente la Zilele Carierei UPT

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC), organizează cea de a XXIV-a ediție a evenimentului Zilele Carierei, cel mai mare târg universitar de locuri de muncă pentru studenți și absolvenți din vestul țării. Evenimentul, la care vor participa peste 50 de companii, ONG-uri, reprezentanți ai administrației publice sau organizații de stat, se desfășoară în zilele de 10 și 11 aprilie 2024, în Cantina UPT din Complexul Studențesc Timișoara.

Studenți și absolvenți ai universității vor lua contact timp de două zile cu reprezentanți ai firmelor și instituțiilor, care vor prezenta oferte de practică și angajare și vor răspunde la întrebările participanților la târg. Astfel, în condițiile unei piețe a muncii aflată în continuă schimbare, studenții și absolvenții vor avea oportunitatea să își facă o impresie cât mai realistă asupra așteptărilor angajatorilor, dar și asupra vieții profesionale în cadrul companiilor partenere.

Deschiderea va avea loc miercuri, 10 aprilie 2024, începând cu ora 10:00. Programul de desfășurare al evenimentului pe cele două zile este cuprins în intervalul 10:00 – 17:00, iar la închiderea ediției din primăvara acestui an se va organiza o tombolă la care, cu ajutorul partenerilor – Untold, Flight Festival, Codru și Saga – se pun la bătaie bilete de acces la festivaluri pentru toți participanții la târg.

Printre cele peste 50 de companii care vor fi prezente Zilele Carierei se numără Nokia, Continental, BRD Groupe Societe Generale, ING, Hella, Huf România, Draexlmaier Automotive, Flextronics, Cognizant Mobility, Newpharma Development, Yazaki Component Technology, Opswat sau DM Drogerie Markt, parteneri strategici ai universității. Amintim și prezența Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă, InoHub, Serviciului de Telecomunicații Speciale, Departamentului de Relații Internaționale și a ligilor studențești din Universitatea Politehnica Timișoara.

Mai multe detalii despre expozanți și eveniment sunt disponibile pe:

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate