.

Ceai de poveste, la Biblioteca Politehnicii timișorene

Studenții din anul II de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, specializarea Mobilier și amenajăriinterioare, invită pe toți cei interesați joi, 17 ianuarie 2019, la ora 15:30 la un… ceai de poveste. Este tema expoziției pe care viitorii arhitecți au amenajat-o în holul central al Bibliotecii UPT.

Concret, studenții au pornit de la un spațiu propus pentru amenajare la demisolul unei clădiriexistenteînzonaBălcescu din Timișoara, pe care l-au amenajat ca ceainărie. S-aurmăritconturarea, dezvoltarea și finalizareaunuiproiect de amenajare care săgenereze un spațiuambiental cu o imagine contemporană, coerentă și unitară, de înaltnivel, în funcție de profilul specific ales al ceainăriei. Studenții au ales și tematica amenajării, fiecare încercând să ne introducă în povestea sa.

Proiectul s-a desfășurat în 3 etape: concept, proiect tehnic, detalii de execuție. Proiectele rezultate din munca de un semestru a celor 30 de studenți au fost reunite în cadrul expoziției de la Biblioteca UPT, iar cele mai bune dintre acestea vor fi prezentate și susținute în cadrul vernisajului. Colectivul didactic ce a asigurat coordonarea proiectelor și amenajarea expoziției este format din ș.l.dr.arh. Beatrice Lucaci, drd.arh. Alma Hapenciuc și drd.arh. Cristian Ciobanu.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate