.

Campanie GRATUITĂ de sterilizare a câinilor cu stăpân ce aparţin rasei comune şi a metişilor acestora

Nu uita de campania gratuită de sterilizare a câinilor cu stăpân ce aparțin rasei comune și a metișilor acestora, derulată de Primăria Municipiului Deva!
Primăria Municipiului Deva, prin Hotărârea de Consiliu local nr. 68/2022 a aprobat programul de subvenționare a sterilizării câinilor cu stăpân ce aparțin rasei comune și a metișilor acestora aflați pe raza municipiului Deva.
Sumele necesare pentru realizarea programului de subvenționare anterior menționat se vor aloca anual din bugetul municipiului Deva, în funcție de disponibilăți, conform Hotârii de Consiliu Local nr. 133/2023.
Primăria Municipiului Deva a încheiat un contract în acest sens, cu cabinet veterinar Pascu Cristian, situat în Deva, str. Mihai Viteazu, bloc 45. Programul de funcționare a cabinetului este între orele 8:00-16:00. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0726375347.
ATENȚIE!
Pot fi sterilizați doar câinii care sunt microcipați!
Conform legii, toți câinii cu stăpân, fără valoare chinologică (fără pedigree), trebuie să fie microcipați și sterilizați. Amenzile sunt cuprinse între 5.000 și 10.000 lei pentru nemicrocipare și între 5.000 și 12.000 de lei pentru nesterilizarea câinilor.
Solicitările pentru sterilizarea câinilor pot fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Deva, camera 26.
Serviciul SUMMSCUP – Primăria Municipiului Deva
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate