.

Bilete gratuite de călătorie la transportul public local pentru pensionari!

Începând de mâine, 10 mai 2024, începe distribuirea tichetelor gratuite de călătorie pentru transportul public local pentru pensionari.
Vă reamintesc că, de la 1 ianuarie 2024, punctul de pensie a crescut la 2032 de lei. Din acest motiv, o anumită categorie de pensionari rămânea fără gratuitatea la transportul public local din municipiul Deva.
Pentru a-i ajuta, am inițiat un proiect de hotărâre de consiliu local, prin care am crescut plafonul de la 1500 lei la 2000 de lei.
Astfel, pensionarii la care li s-au mărit pensiile, nu vor mai scoate din buzunar banii pentru biletele de călătorie pentru transportul public local.
Biletele sunt gratuite!
Tichetele pentru lunile mai, iunie și iulie vor fi distribuite, începând de vineri, 10 mai 2024, în holul Primăriei Deva, de luni până vineri, între orele 10:00-12:00.
Chiar dacă este un efort bugetar în plus la bugetul local, pensionarii noștri merită să fie răplătiți de către administrația publică locală.
Trebuie să ne prețuim seniorii. Ei sunt cei care au construit Deva pentru noi. Lor le datorăm tot ceea ce avem astăzi.
Bunicii si părinții noștrii sunt cei mai vulnerabili și au nevoie de noi și de sprijinul nostru. Trebuie să prețuim fiecare secundă petrecută alături de ei.
Dragii noștri seniori, vă mulțumim că ne sunteți alături, că ne călăuziți pașii, că ne dați sfaturi bune.
Vă suntem recunoscători și vă rugăm să ne iertați dacă uităm de multe ori să vă spunem cât de mult vă prețuim!
Aveți tot respectul și susținerea noastră.
Nicolae-Florin Oancea
Primarul Municipiului Deva
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate