.

Atletism: Hunedoreanul Gabriel Răzvan Toth -campion național de juniori

Sala de Atletism “Ioan Soter” din Complexul Sportiv “ Lia Manoliu” din București a găzduit întrecerile Campionatului Național de atletism în sală pentru juniorii U18.
Competiția organizată de către Federația Română de Atletism a adus o nouă confirmare pentru perfor­man­țele înregistrate de către atletismul din municipiul Hunedoara pentru care an­tre­norul emerit Ștefan Beregszaszy și prof. Marieta Ilcu Răileanu pot fi fericiți.
Tânărul sportiv Răzvan Gabriel Toth,legitimat la CSS Hunedoara, pregătit de cei doi tehnicieni amintiți mai sus, a reușit să cucerească medalia de aur după ce a câștigat proba de 1500 m la competiția de la București.
Atletul hunedorean a înregistrat și un timp valoros 4:07,80, la finalul probei iar odată cu medalia de aur a devenit și Campion național al României la nivelul juniorilor U 18 ani.
Să mai notăm că Răzvan Gabriel Toth este elev la Liceul Economic din municipiul Hunedoara și este o nouă și valoroasă speranță pentru atletismul din muni­cipiul de pe Cerna. Felicitări și mult succes la viitoarele competiții!
Alte rezultate înregistrate în prima zi a competiției de la București: triplusalt- Ro­bert Florin Popa (LPS Cetate Deva) s-a clasat pe locul 7 în finala probei cu o săritură care a măsurat 12,40m iar în finala probei de 1500 m Mihai Leica (LPS Cetate Deva) s-a clasat pe locul 7.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate