.

Anunț privind deschiderea consultării publice pentru proiectul de hotărâre privind stabilirea taxelor ce vor fi aplicate de Clubul Sportiv Corvinul 1921 Hunedoara, pentru competițiile europene Europa League și Conference League 2024-2025.

Având în vedere că în urma câștigării trofeului Cupa României în luna mai 2024 și a acreditării Clubului Corvinul 1921 Hunedoara de a participa în competițiile organizate de către UEFA, urmează a se desfășura o serie de meciuri în grupele preliminare ale competițiilor europene Europa League și Conference League 2024-2025.

Dat fiind faptul că stadionul Michael Klein nu este omologat UEFA meciurile se vor desfășura pe Stadionul Municipal Sibiu. În acest sens a fost încheiat un contract de utilizare cu administratorul acelei baze sportive, contract care implică costuri pentru Clubul Sportiv Corvinul 1921 Hunedoara.

Prin urmare, pentru buna desfășurare a activității sportive și a funcționării Clubului, pentru meciurile desfășurate în competițiile menționate anterior pe Stadionul Municipal Sibiu, meciuri la care clubul are calitatea de organizator, este necesară instituirea unor taxe de acces suplimentare în concordanță cu nivelul evenimentelor, dat fiind faptul că acestea nu sunt prevăzute în Hotărârea Consiliului local nr.490/2022, cu modificările și completările ulterioare, datorită faptului că accederea în Cupele Europene s-a produs, după cum am menționat, doar în luna mai 2024.

Astfel prin proiectul de hotărâre inițiat se propune stabilirea taxelor ce vor fi aplicate de Clubul Sportiv Corvinul 1921 Hunedoara,  pentru competițiile europene Europa League și Conference League 2024-2025.

Documentația aferentă proiectului de hotărâre include:

  • Proiectul de hotărâre nr.260/28.06.2024 (.pdf în atașament)
  • Referatul de aprobare nr.49539/28.06.2024 (.pdf în atașament)
  • Raportul de specialitate nr.49544/28.06.2024 (.pdf în atașament)

Documentația poate fi consultată:

  • la sediul Primăriei municipiului Hunedoara, Bulevardul Libertății nr.26 (panoul de afişaj);
  • la Serviciul Informaţii pentru Cetăţeni şi Relaţii Publice, Monitorul Oficial Local, Relația cu Mediul Asociativ (fosta clădire B.R.D.).

Proiectul de hotărâre se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Informaţii pentru Cetăţeni şi Relaţii Publice, Monitorul Oficial Local, Relația cu Mediul Asociativ.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus procedurii de transparență decizională se pot depune până la data de 07 iulie 2024.

Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri privind dezbaterea Proiectului de hotărâre …..”

Propunerile trimise vor fi publicate pe pagina de internet a instituției, la linkul: https://www.primariahunedoara.ro/ro/transparenta-decizionala/registru-pentru-consemnarea-propunerilor-sugestiilor-sau-opiniilor

Nepreluarea recomandărilor formulate și înaintate în scris va fi justificată în scris.

Pentru cei interesați există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de hotărâre, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 08 august 2024.

 

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la următoarele date de contact: telefon: 0254/716 322 int. 225,

e-mail: [email protected] , persoană de contact: Toma Valerica

Publicat la data de 28.06.2024, aflat în consultare publică până la data de 08.08.2024.

 

Responsabil pentru relația cu societatea civilă

Toma Valerica

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate