.

Adunarea Generală a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România

Timp de două zile, la București, s-a desfășurat Adunarea Generală a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, eveniment la care a participat şi Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

Întâlnirea a avut o ordine de zi consistentă și a fost prilej de întâlnire cu premierul României, Marcel Ciolacu, și cu o serie de miniștri din cadrul Guvernului României, cu alți demnitari, dar și cu colegii care reprezintă celelalte consilii județene din țară.

Temele abordate au fost de interes pentru consiliile județene și au vizat în principal implementarea proiectelor cu finanțare europeană și guvernamentală, dezvoltarea infrastructurii sanitare și educaționale. De asemenea, au fost aprobate o serie de puncte importante care vizează activitatea acestui organism și relația sa cu consiliile județene din țară.

Întâlnirea a inclus și lucrările Focus Grupului „Descentralizarea activității de tineret, sport și educație”, un subiect de interes, care vizează reorganizarea acestor tipuri de activități și asigurarea unui cadru solid pentru dezvoltarea celor trei domenii cu impact pentru viitorul comunităților locale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate