.

Activitatea Goscom – lucrări pentru modernizarea reţelelor de apă

Operatorul regional de apă şi canalizare, Activitatea Goscom Orăştie, lucrează, şi în acest an, la foc continuu pentru modernizarea reţelelor de utilităţi de pe raza municipiului Orăştie.

Sunt lucrări care se execută în baza unui grafic ce permite o mai bună organizare, astfel că abia la finalizarea acestora se trece la readucerea străzilor la forma iniţială prin turnare de asfalt.

„Ne propunem să lucrăm eficient şi integrat pentru că este în beneficiul oamenilor, dar şi al administraţiei locale. Vrem să evităm situaţiile în care, după se întâmplă în alte locuri, se asfaltează, iar apoi se sparge din nou pentru că s-a greşit ceva”, a spus directorul companiei, Nicolae Timariu.

Cele mai bune exemple sunt de dată recentă, fiind vorba de investiţii realizate în această lună pe tronsonul dintre străzile Decebal și Viilor. Aici s-a finalizat înlocuirea rețelei de alimentare cu apă potabilă, cu branșările aferente, s-a realizat înlocuirea rețelei de alimentare cu gaze naturale şi se înlocuiește canalul de supraplin a stației de tratare a apei. În cele din urmă, această stradă va fi modernizată, atât carosabilul, cât şi trotuarele urmând să fie asfaltate.

Un alt exemplu este pe strada Popa Şapcă, unde a fost înlocuită rețeaua de alimentare cu apă potabilă și au fost realizate branșamentele aferente, iar acum au început lucrările de reparații a carosabilului și a trotuarelor.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate