.

A dispărut în ajun de Crăciun. Cei care pot furniza informații, să sune la 112

L-aţi văzut?

În data de 11.01.2019, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată de un bărbat din localitate despre faptul că fratele său, Bogdan Iuliu (foto), în vârstă de 58 de ani, a plecat în data de 24.12.2018 de la o familie din  municipiului Lupeni, unde lucra ziler,  cu intenția de a petrece sărbătorile de Crăciun alături de fratele său (cel care a sesizat dispariţia), însă nu a mai sosit la destinaţie.

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,77 m, greutate 70 kg, constituție atletică, păr șaten, scurt cu început de chelie, purta mustață, cicatrice pe obraz. Reclamantul nu a putut preciza ce  articolele de îmbrăcăminte purta fratele său la momentul plecării,  deoarece  acesta locuia la o altă familie.  În baza sesizării, poliţiştii au demarat activităţi investigative şi de căutare a bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate