.

Restricții de circulație timp de cinci luni, între Șoimuș și Bejan.

Spedition UMB începe serios lucrul la autostradă, în „dealul liliecilor”.

Timp de cinci luni, între localitățile Șoimuș și Bejan, pe DN 76, vor fi restricții de circulație. Spedition UMB începe serios lucrul la lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, în „dealul liliecilor”. Anunțul a fost făcut de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

„În perioada 01.03.2019 – 07.08.2019 se instituie restricții de circulație pe DN 76 între km 2+910 – km 4+240, tronson pe care circulația se va desfășura alternativ, dirijat cu piloți de circulație sau cu semafoare, pe maxim ½ din cale. Restricția de curculație o fost solicitată de Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL în vederea executării unor lucrări la Autostrada Lugoj – Deva, Lot 4”, se arată într-un comunicat al DRDP Timișoara.

Cei 22 km de pe Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj – Deva ar putea fi terminați abia în toamna acestui an, după ce constructorul s-a lovit de alunecări de teren masive în zona dealului Șoimuș, care au dus la necesitatea unor lucrări suplimentare. Inițial, autoritățile sperau ca Lotul 4, ajuns la un stadiu de 94%, să fie gata până la final de 2018. Acest lucru nu s-a întâmplat, și, cel mai probabil, nu se se va întâmpla nici în 2019.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate