.

Medici tineri îşi încep cariera la Brad

Din această săptămână, echipei medicale a Spitalului Municipal Brad se alătură dr. Andreea Simona Ignat care va profesa în specialitatea psihiatrie pediatrică.

Noua colegă a medicilor din spitalul brădean are 30 de ani, a studiat medicina la UMF Cluj-Napoca și a continuat studiile în timpul rezidențiatului la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof.Dr. Alexandru Obregia” din București, rezidențiatul  finalizându-l în cadrul Clinicii de Neuropsihiatrie Infantilă Timișoara, timp în care a absolvit și etapa teoretică  Psihoterapia Integrativă de Familie și Cuplu.

Potrivit managerului Spitalului Municipal Brad, Ștefan Tiriteu, sănătatea mentală a copilului este foarte importantă pentru dezvoltarea armonioasă pe plan fizic, social și profesional. Depistarea precoce a dificultăților emoționale și de comportament la copii și adolescenți poate preveni agravarea acestora și poate ajuta la creșterea funcționalității în domeniul familial, școlar, cât și integrarea în comunitate.

Prin prezența noii colege în echipa medicală de la Brad, Dr. Andreea Simona Ignat în specialitatea psihiatrie pediatrică, copiii din Țara Zarandului beneficiază de asistență de specialitate, cerință obiectivă a unei medicine moderne și pe acest segment medical, a mai precizat printre altele managerul Spitalului Municipal Brad.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate