.

DAS Deva caută VOLUNTARI pentru Centrul de zi „Clubul Seniorilor”!

Având în vedere prevederile Legii nr. 78 din 24 iunie 2014 privind reglementarea activității de voluntariat în România, cu modificările și completările ulterioare și Hotărârea nr. 196/2021 a Consiliului Local al Municipiului Deva, privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a activității de voluntariat din cadrul Direcției de Asistență Socială Deva, instituție publică cu personalitate juridică, subordonată Consiliului Local al Municipiului Deva;

Luând în considerare art. 27 alin. 1 din Regulamentul de organizare și desfășurare a activității de voluntariat din cadrul Direcției de Asistență Socială Deva, instituție publică cu personalitate juridică, subordonată Consiliului Local al Municipiului Deva;

Direcția de Asistență Socială Deva, prin Compartimentul Resurse Umane face următorul:

 ANUNȚ PUBLIC

În caliate de organizație-gazdă, Direcția de Asistență Socială Deva își manifestă disponibilitatea de a colabora cu voluntari în activități de interes public din domeniul asistenței sociale.

Beneficiari ai activității de voluntariat sunt persoanele vârstnice cu domiciliul/reşedinţa în municipiul Deva care au împlinit vârsta legală de pensionare/persoane pensionate în condiţiile legii și beneficiari ai serviciilor sociale acordate în cadrul serviciului social Centrul de zi „Clubul seniorilor” al Serviciului Strategii, Asistență Comunitară al Direcției de Asistență Socială Deva.

Acțiunea de voluntariat va cuprinde activități de socializare şi petrecere a timpului liber, de readucere a persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă, de stimulare a comunicării la orice vârstă precum şi de combatere a fenomenului singurătăţii.

ÎNSCRIERILE pentru acțiunile de voluntariat se desfășoară în perioada 8 – 16 FEBRUARIE 2024, între orele 8:00 – 13:00. Persoanele interesate pot depune CERERILE la sediul Direcției de Asistență Socială Deva (Str. I.L. Caragiale, nr. 4, etaj 1). Formularul de cerere poate fi descărcat de pe https://dasdeva.ro, Secțiunea Voluntariat (link: https://dasdeva.ro/index.php/voluntariat/detaliu/73).

Calendarul desfășurării acțiunilor de voluntariat va fi stabilit după selecția cererilor depuse.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE se pot obține la numărul de telefon 0737.036.003, în timpul programului de lucru.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate