.

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Goscom Orăştie

Elevii din mai multe școli din municipiul Orăștie au marcat Ziua Mondială a Apei la sediul operatorului regional de apă și canal SC ACTIVITATEA GOSCOM S.A., în încercarea de a-și crește nivelul de respon­sabilizare cu privire la importanța apei curate și a conservării acesteia.
Pe data de 22 martie, aproximativ 500 de elevi și cadre didactice din cadrul mai multor școli au participat la un eveniment organizat de operatorul regional de apă și canal SC ACTIVITATEA GOS­COM S.A., care a constat în prezentări, ateliere interactive și activități educative despre importanța apei.
Unul dintre obiectivele principale ale evenimentului a fost de a conștientiza tinerii cu privire la importanța apei și a conservării acesteia. Activitățile au fost organizate astfel încât să ofere elevilor o înțelegere mai bună a modului în care apa este prelucrată și furnizată către gospodăriile din Orăștie.
“Elevii noștri sunt viitorul orașului și este important să înțeleagă cât mai bine im­por­tanța apei și să ia măsuri pentru a proteja resursele de apă ale orasului nostru”, a declarat un reprezentant al ope­ratorului regional de a păși canal.
Unul dintre punctele de atracție ale evenimentului a fost o prezentare interactivă despre procesul de tratare a apei, care a implicat de­monstrații și experimente pentru a arăta elevilor cum apa este preluată din sursele naturale, cum este curățată și cum este distribuită către casele și gospodăriile din oraș.
“Elevii mei au învățat mul­te lucruri interesante astăzi despre modul în care apa este tratată și furnizată către casele noastre. Este important să înțelegem procesul pentru a putea lua decizii mai bune în viitor cu privire la modul în care putem conserva apa și a o utiliza în mod responsabil”, a declarat unul dintre profesorii care au participat la eveniment.
În concluzie, Ziua Mon­dială a Apei a fost un eveniment educativ și interactiv care a reușit să crească conștientizarea cu privire la importanța apei curate și a conservării acesteia printre tinerii din Orăștie. Prin astfel de evenimente, elevii pot deveni mai informați și mai implicați în protejarea re­surselor de apă ale orașului și în conservarea lor pentru generațiile viitoare.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate