.

Ziua Drapelului Național a fost marcată la Deva

Viceprimarul Municipiului Deva, Ovidiu Moș, a participat astăzi, în calitate de reprezentant al administrației publice locale, împreună cu viceprimarul Ferdinand Pogocsan Zoltan, la festivitățile ocazionate de Ziua Drapelului Național.

Tricolorul este mai mult decât un simplu simbol. Este un semn al identității noastre naționale, al unității și al valorilor care ne definesc ca popor.

Culorile drapelului nostru – albastru, galben și roșu – poartă cu ele povestea neamului românesc, a luptei și a jertfei strămoșilor noștri pentru libertate și independență.

Ziua Drapelului Național este un moment de reflecție asupra istoriei noastre, dar și un prilej de a ne reafirma angajamentul față de valorile și idealurile pe care le reprezintă.

În aceste momente, trebuie să ne amintim de toți cei care au luptat și s-au sacrificat sub acest drapel, pentru ca noi să ne putem bucura astăzi de libertate și demnitate.

Drapelul care flutură mândru pe clădirile oficiale, la diferite evenimente, ne amintește de datoria pe care o avem, de a păstra și de a transmite generațiilor viitoare, spiritul de unitate și solidaritate națională.

Să-l onorăm și să-l apărăm, pentru că drapelul nostru este simbolul speranțelor și aspirațiilor noastre comune.

,,Steagul este trecutul, prezentul şi viitorul ţării” – așa cum spunea marele domnitor Ioan Cuza.

La mulți ani, drapelului României!

La mulți ani, România!

La mulți ani, dragi români!

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

                   

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate