.

Vești bune despre Programul Național Social pentru Creșterea Natalității

Suntem la zi cu înregistrarea dosarelor transmise începând cu data de 5 decembrie 2022 – dată la care a demarat proiectul nostru – și până în prezent.

Dosare privind obținerea sprijinului financiar de 15.000 de lei au fost înregistrate 9.617, dintre care 7.732 de dosare au fost declarate eligibile.

În prezent avem un număr de 6.381 contracte semnate pentru care s-au comandat deja voucherele.

De asemenea, au fost făcute 1.451 de deconturi, dintre care 986 deconturi la farmacii pentru medicamente și 465 de deconturi la clinici pentru proceduri medicale.

➡️ Îmi doresc ca acest program să continue, este un program necesar, mai ales că ne confruntăm cu cele mai scăzute date demografice din ultimii 30 de ani. Infertilitatea rămâne o problemă reală și nu cred ca cineva să își dorească să închidă acest program. Avem deja sarcini în evoluție, avem doamne care urmează tratamente de infertilitate și abia aștept să venim cu vești despre primii bebeluși.

⚠️ Așteptăm în continuare dosarele dumneavoastră! Citiți cu atenție informațiile de pe pagina de internet a Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse! https://mfamilie.gov.ro/1/cresterea-natalitatii/

Natalia Intotero

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate