.

Urmărit internaţional, prins de poliţiştii hunedoreni, la Deva

În data de 22.02.2019, în urma unei acțiuni, poliţiştii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Deva, în colaborare cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale, au depistat în municipiul Deva un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Vețel, pe numele căruia autoritățile judiciare austriece au emis un mandat european de arestare.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia și ulterior Curții de Apel Alba-Iulia, care a emis, pe numele său, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 15 zile.

Hunedoreanul, care figura ca persoană urmărită internațional, a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara.

Autoritățile judiciare austriece solicită extrădarea acestuia, pentru a fi cercetat cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de furt pe teritoriul acestui stat (potrivit anchetatorilor austrieci, bărbatul, împreună cu alţi complici, ar fi sustras, în cursul anului 2018, mai multe utilaje folosite în construcţii, în valoare de aproximativ 55.000 euro, pe care ar fi intenţionat să le transporte în România).

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate