Unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din Emiratele Arabe, DJ BLISS, vine pe scena principală la UNTOLD 

În fiecare an, organizatorii UNTOLD reușesc să ofere un mix perfect de genuri muzicale cu cei mai talentați artiști și DJ din întreaga lume. Universul UNTOLDreprezintă o experiență memorabilă pentru pasionații de muzică. Una dintre premierele ediției de anul acesta este DJ BLISS, un artist care ajunge pentru prima dată la un festival european, un artist cu o traiectorie ascendentă, recunoscut pentru contribuția sa inovatoare la scena muzicii electronice din Dubai.

Născut și crescut în această metropolă dinamică, DJ BLISS și-a început cariera în 2004 și a avut o ascensiune rapidă pe scena locală și internațională. Cu o pasiune inconfundabilă pentru muzica electronică și abilitatea sa de se conecta cu publicul, DJ BLISS a devenit unul dintre cei mai căutați DJ din regiune. A fost primul producător și DJ arab care a avut un turneu și primul artist din Emirate care a reușit să ajungă pe primul loc în clasamentul realizat de iTunes, cu albumul Made in Dubai”.

Înainte de a cuceri scena internațională, DJ BLISS a atras atențialumii cu apariția, considerată un succes, în cadrul show-ului „That’s Entertainment”, difuzat pe canalul TV Dubai One. Acest show a reprezentat și o rampă de lansare pentru cariera sa muzicală, și i-a oferit o platformă pentru a-și demonstra abilitățile de DJ în fața unui public mai larg.

  Cu mixuri captivante și producții originale, a fost primul artist din Emiratele ArabeUnite care a semnat contracte cu marile case de discuri. În calitate de producător, BLISS a avut colaborări cu artiști de top printre care rapperul american Wiz Khalifa și Shaggy, artistul jamaican nominalizat cu premiul Grammy. Popularitatea sa a crescut și pe rețelele de socializare, unde și-a construit o comunitate devotată de ascultători și urmăritori, după ce DJ BLISS a avut rolul principal în serialul Dubai Bling de pe Netflix.

Cunoscut și ca „reprezentantul beat-urilor din Orientul Mijlociu”, DJ BLISS, un talent remarcabil care a crescut pe scena muzicală din Dubai, a devenit un artist apreciat în întreaga lume pentru abilitățile sale muzicale și carisma de necontestat. Festivalul UNTOLD va fi scena perfectă pentru el să împărtășească pasiunea pentru muzică și să ofere un show, în premieră, pentru fanii unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, sâmbătă, 5 august

Pentru a oferi oportunitatea cât mai multor fani de a participa la acest festival magic, UNTOLDa deschis o listă de așteptare limitată.

Fiecare persoană interesată să participe la festivalul UNTOLD, dar care nu a reușit să obțină un abonament în etapele de vânzare, se poate înscrie pe aceasta lista de asteptare pe site-ul oficial al festivalului, https://ywg42hn534m.typeform.com/UTDWaitingList/

Lista de așteptare va fi gestionată în ordinea primirii înregistrărilor și va fi accesibilă doar pentru un număr limitat de fani.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august 2023

CONTACT:

Ioana Chereji

Head of Communication UNTOLD Universe

[email protected]

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate