.

Universitatea Politehnica Timișoara premiază 20 de elevi la Zilele Carierei

Universitatea Politehnica Timișoara, cea mai veche instituție de învățământ superior din vestul țării, care va sărbători nu peste mult timp un secol de activitate, a fost, încă de la înființare, motorul principalei zone de dezvoltare economică a României, în mare măsură și datorită miilor de absolvenți care au dovedit calitățile inginerului format la Timișoara.

În cei aproape 100 de ani de funcționare, Politehnica timișoreană a avut în permanență doi parteneri de încredere: învățământul preuniversitar și mediul economic.

Pentru a sprijini elevii cu rezultate bune la învățătură și cu o situație financiară precară, conducerea Universității Politehnica Timișoara a decis să acorde 20 de burse a câte 1000 de lei fiecare, unor elevi din licee situate în medii defavorizate. În acest sens, prin intermediul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, au fost selectați 20 de elevi, din clasele a X-a și a XI-a, cu rezultate foarte bune la învățătură, dar cu o situație materială precară, din patru județe (Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș), care au fost invitați să viziteze Universitatea Politehnica Timișoara, urmând să fie premiați în cadrul deschiderii festive a Zilelor Carierei, în 27 martie 2019, la ora 10:00, la Cantina Politehnicii din Complexul Studențesc.

Cea de-a XIV-a ediție a Zilelor Carierei, cel mai mare târg universitar de oferte de carieră pentru studenți și absolvenți din România, organizat de Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, care va avea loc în 27 – 28 martie 2019, între orele 10:00 – 17:00, reunește peste 60 de companii, cei mai importanți angajatori din zonă, care vin cu peste 2000 de oferte de carieră: job-uri, internship-uri, practică.

La eveniment sunt așteptați atât studenții și absolvenții Universității Politehnica Timișoara, cât și alți tineri interesați de ofertele angajatorilor, recomandabil cu CV-ulpregătit.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate