Un Regal de Folk, la Cetate

Duminică, 2 iunie a.c., au poposit ”la Cetate” folk-iști de renume, care au cântat și ne-au încântat cu muzica lor.

Cu o carieră impresionantă și un repertoriu pe măsură, la  eveniment au participat Vasile Șeicaru și Ducu Bertzi, titanii muzicii folk, care, așa cum ne-au mărturisit, revin cu plăcere de fiecare dată în orașul de la poalele Cetății.

Într-un recital extraordinar, Vasile Șeicaru, prin muzica și versurile sale, ne-a adus pe scenă nostalgii, emoții, cuprinse în același spațiu și timp, făcând din seara de duminică una de neuitat.

Ne-a trezit ”Sentimente” unice, ne-a vorbit de ”Primăvara care-a fost”, de farmecul mării și nu în ultimul rând ne-a reamintit că ”Viața-i viață, banu-i ban, om bogat sau simplu cetățean”.

Ducu Bertzi o altă voce extraordinară a folkului românesc, ne-a  adus aminte că ”Între două zile nu-i decât o noapte”, ne-a povestit cum ”S-a îndrăgostit numai de ea”, iar la final, n-a uitat să ne ofere o ”Floare de colț”, unică prin frumusețea ei.

Marius Bațu a urcat pe scenă cu ”Un cântec șoptit” care ne-a impresionat în mod deosebit, dar și cu alte melodii de neuitat din repertoriul unor trupe rock, care au făcut istorie.

Și astfel, seara de duminică a fost una specială, la realizarea ei contribuind cu succes Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Munteanu”.

Cornelia Holinschi

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate