.

Un bărbat din Răchitova şi-a ameninţat iubita cu incendierea, dar s-a ales cu dosar penal

Reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de încălcare a ordinului de protecție și amenințare.

În data 17.04.2019, în jurul orei 20:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hațeg au fost sesizați de o tânără de 24 de ani, din comuna Răchitova, despre faptul că în data de 16.04.2019, în jurul orei 20:30, fostul său concubin  s-a deplasat la domiciliul său și a amenințat-o cu acte de violență.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a aplanat conflictul şi a stabilit, în urma cercetărilor, că cel în cauză, un bărbat în vârstă de 32 de ani,  din  comuna Răchitova (care se afla în stare de ebrietate), a venit la domiciliul fostei sale concubine având asupra sa o sticlă din plastic în care se găsea benzină și a amenințat-o cu incendierea atât pe tânără, cât și pe mama acesteia.

Anterior, împotriva bărbatului a fost emis ordin de protecție de către Judecătoria Hațeg pentru o perioadă de 6 luni (valabil până în luna august 2019).

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura preventivă a pentru o perioadă 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de încălcare a ordinului de protecție și amenințare.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate