.

Ţuţuianu: Ne dorim ca fiecare filială Pro România să aibă 2.500-3.000 de membri

Senatorul Adrian Ţuţuiau (Pro România) a declarat vineri, la Deva, că se doreşte ca fiecare filială a partidului să ajungă la un număr de 2.500-3.000 de membri de partid.

Obiectivul a fost apreciat ca unul „ambiţios”, dar „absolut necesar” pentru îndeplinirea criteriului ca formaţiunea politică să poată ajunge la un scor electoral de 10% în alegerile pentru Parlamentul European şi să trimită la Bruxelles trei deputaţi europeni.

„Ţinta de 2.500 – 3.000 de membri în fiecare filială înseamnă un obiectiv ambiţios, dar absolut necesar ca să ne realizăm criteriul de performanţă pe care l-am stabilit. Sunt foarte mulţi oameni în PSD nemulţumiţi de modul în care se desfăşoară actuala guvernare, aşa cum ne-am exprimat şi noi. Despre PSD se spuneau foarte multe lucruri, dar niciodată că este un partid care face o proastă guvernare. Iată că, de data asta, şi ştampila aceasta a fost aplicată PSD”, a spus Ţuţuianu.

El a arătat că Pro România ar putea atrage noi membri din rândurile PSD, ALDE şi chiar PNL. De asemenea, partidul este susţinut de mulţi oameni de afaceri, care au apreciat măsurile fiscale adoptate în timpul guvernării Ponta.

„Pe lângă cei care sunt din PSD sunt foarte mulţi nemulţumiţi în zona ALDE şi la PNL. (…) Sunt şi reprezentanţi ai mediului de afaceri care doresc să sprijine şi să vină în Pro România, pornind de la împrejurarea că Codul Fiscal adoptat în anul 2014 de Guvernul Victor Ponta a fost cel mai bun, pentru că a prevăzut scutirea pentru profitul reinvestit, reducerea impozitului pe dividende şi a impozitului pe profit şi venit, a modificat TVA şi a însemnat predictibilitate fiscală, ceea ce, din păcate, România nu prea are astăzi. Recent adoptata Ordonanţă 114 a bulversat tot mediul de afaceri şi toate instituţiile publice din România”, a arătat Ţuţuianu.

Coordonatorul Pro România Hunedoara, Emil Rîşteiu, a menţionat că obiectivul stabilit ar putea fi îndeplinit în condiţiile în care există un curent favorabil spre politică şi acest partid.

În prezent, Pro România numără peste 700 de membri.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate