.

Tururi ghidate pentru turiștii arădeni

Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică al Judeţului Arad a oferit familiilor consulilor onorifici un tur ghidat de prezentare a municipiului. Vizitarea Aradului a fost organizată vineri, zi în care s-a desfășurat și întâlnirea conducerii Consiliului Județean cu delegația Uniunii Consulilor Onorifici din România.

„Am oferit această oportunitate pentru a arăta frumusețile județului și municipiului nostru. Aradul are repere turistice, istorice și culturale de excepție. Potențialul nostru turistic este variat, cu obiective diverse, edilitare și istorice, inclusiv faptul că Aradul este orașul care are cele mai multe clădiri în stil Secession din România”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Întregul grup a apreciat inițiativa de a ne vizita orașul fiind plăcut impresionat de clădirile-reper ale Aradului. S-au vizitat Muzeul de Artă, Colegiul Național „Moise Nicoară”, Palatul Cultural și Palatul Administrativ.

De asemenea, un alt grup de 32 de turiști, din Germania, a vizitat Aradul astăzi, luni, 22 mai. Turul a fost în limba germană și a inclus obiective turistice precum Clădirea Fostei Prefecturi, Primăria, Palatul Cultural, Colegiul Național „Moise Nicoară”, Piața Avram Iancu, Biserica Romano-Catolică Sf. Anton de Padova și Parcul Reconcilierii. Turiștii au fost încântați să descopere o mică parte din istoria acestui oraș!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate