.

TIMIŞOARA: Liga AC Labs, la a X-a ediție

Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare) organizează cea de-a X-a ediție a proiectului Liga AC LABS, realizat cu sprijinul Facultății de Automatică și Calculatoare și al Universității Politehnica din Timișoara.

În cadrul proiectului, marile companii de IT&C din Timișoara vor susține laboratoare pe tot parcursul celui de-al doilea semestru al anului universitar. Astfel, studenții își pot testa cunoștințele dobândite în timpul anilor de studiu, le pot îmbunătăți și au șansa să își dezvolte abilitățile profesionale, luând contact cu mediul de business.

Ediția de anul acesta aduce 19 companii și 32 de laboratoare susținute în cadrul proiectului, unde pot participa studenții pasionați de domeniul IT, indiferent de facultatea la care studiază. În 2018 au fost 766 de studenți înscriși și 408 participanți la laboratoare, iar anul acesta se dorește creșterea numărului studenților interesați.

Deschiderea proiectului Liga AC LABS va avea loc în data de 26 februarie 2019, în amfiteatrul Alexandru Rogojan (D1) al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara, începând cu ora 20:00. În cadrul deschiderii, reprezentanții companiilor partenere vor prezenta laboratoarele pe care le vor susține în acest an.Proiectul Liga AC LABS se va desfășura pe o perioadă de patru luni, după cum urmează:

  • Deschiderea oficială a proiectului: 26 februarie 2019
  • Înscrierea participanților: 26 februarie – 3 martie 2019
  • Perioada de teste și interviuri: 4 – 17 martie 2019
  • Selecția participanților: 18 – 24 martie 2019
  • Perioada de desfășurare a laboratoarelor: 25 martie – 3 iunie 2019.

 

Informații suplimentare se pot obține de pe site-ul proiectului: https://labs.ligaac.ro/, iar noutățile vor fi postate  atât pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ligaaclabs, cât și pe Instagram: https://www.instagram.com/ligaaclabs/.Pentru orice altă informație legată de Liga AC LABS vă puteți adresa și membrilor echipei de implementare a proiectului Liga AC LABS la adresa de e-mail: [email protected].

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate