.

TERENURI PENTRU TINERI

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local care a avut loc astăzi, 30 aprilie 2020, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a inițiat un proiect de hotărâre care a fost votat în unanimitate de consilierii locali.

Proiectul prevede acordarea a 21 de parcele de teren, cu o suprafață de 300 mp fiecare, pentru tinerii care doresc să își construiască locuințe. Terenurile se află în zona Ciuperca, în apropierea Grădinii Zoologice.
“Pașii următori sunt să lucrăm la un regulament pentru acordarea acestor terenuri – o comisie formată din cinci angajați ai primăriei va lucra la acest regulament, el urmând a fi postat pe site-ul primăriei, supus dezbaterii publice, după care vom iniția o hotărâre de consiliu local pentru aprobarea regulamentului. În baza acestei hotărâri vom putea apoi să primim dosarele tinerilor care își doresc un teren gratuit. Mă bucur că am reușit să trecem acest proiect de hotărâre și cu siguranță, dacă vor exista doritori, vom identifica și alte terenuri libere de sarcini din municipiul Hunedoara care, conform legii, pot fi acordate tinerilor din Hunedoara cu vârste de până în 35 de ani”, a declarat Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate