.

Teatru în curtea casei, la Sălaşu de Sus: „Schimbăm perdelele”

Ce se întâmplă atunci când ți se îndeplinește unul dintre cele mai arzătoare visuri care treptat se dovedește a fi coșmar? Un soț joacă la loto, iar într-una din zile îi surâde norocul și câștigă potul cel mare. Ajuns acasă la nevastă va afla că nu e deloc simplu să fii bogat.

Aceasta este ideea principală după care se va desfăşura o nouă manifestare culturală în comuna Sălaşu de Sus, după modelul în care oamenii sunt invitaţi să se bucure împreună la o seară de teatru, de comedie de bună calitate.

Protagoniștii comediei „Schimbăm perdelele” sunt Florentina Năstase, actriță a teatrului „Toma Caragiu Ploiești, și Mihai Smarandache, actor al Teatrului „Odeon” București. Regia și adaptarea textului original scris de György Spiró, sunt semnate de Victor Olăhuț.

Spectacolul a avut premiera anul acesta la Festivalul Internațional de Artele Spectacolului “Atelier” unde Florentina Năstase a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță, iar Mihai Smarandache a fost premiat pentru cel mai bun actor.

„Ne bucurăm că acest gen de teatru prinde din ce în ce mai mult la public. Este un proiect care creează o conexiune aparte între actori şi public, o apropiere pe care o poţi simţi doar participând la astfel de evenimente. Ne propunem să sprijinim astfel de proiecte pentru că ele aduc diversitate în viaţa culturală a comunităţii noastre, dar şi oferta de petrecere a timpului liber pentru turiştii care ne vizitează, ştiut fiind faptul că Sălaşu de Sus este declarată staţiune turistică de interes local”, a arătat primarul comunei, Ioan Vlad.

Piesa „Schimbăm perdelele” va putea fi urmărită vineri, 12 iulie, începând cu ora 21,00, la casa Lianei şi a lui Cristi a lu’ Cândoni, nr.141, din Sălaşu de Sus.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate