.

SPRIJIN DE URGENȚĂ. Secțiune nouă în platforma de sprijin pentru refugiații din Ucraina

O nouă secțiune a fost activată, începând din 12 septembrie 2022, în cadrul platformei digitale „Sprijin de Urgență”, destinată resurselor care sunt colectate pentru populația afectată de conflictul din Ucraina.

Noua secțiune este dedicată autorităților locale, organizațiilor neguvernamentale și centrelor de tranzit, care se pot înscrie pe platformă pentru a solicita sprijin în vederea asigurării necesarului de hrană pentru refugiații din Ucraina.

Solicitarea poate fi completată accesând link-ul: https://api.sprijindeurgenta.ro/ro/solicitari-mancare/.

Platforma „Sprijin de Urgență” este un sistem integrat de management al resurselor colectate pentru populația afectată de conflictul din Ucraina. Altfel spus – aceasta centralizează cererile și ofertele de ajutor (transport, alimente neperisabile, medicamente, îmbrăcăminte, oferte de voluntariat etc.), precum și alocarea acestora într-un centru de comandă unic.

Accesibil din luna martie 2022, „Sprijin de Urgență” este un proiect dezvoltat de organizația Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României și Departamentul pentru Situații de Urgență, în vederea administrării de resurse și nevoi în momente de criză.

Direcția de Asistență Socială Deva

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate