.

Sportivii de la CSC Bistra au fost premiați în cadrul Galei Sportului din Județul Alba

La sfârșitul lunii februarie 2024, la Alba Iulia s-a desfășurat Gala Sportului din Județul Alba.

Evenimentul a fost organizat de către Consiliul Județean Alba în colaborare cu Direcția Județeană de Sport Alba.

34 de karatiști de la Clubul Sportiv Comunal Bistra, împreună cu antrenoarea lor, Viviana Pripon și președintele clubului Marian Scrob au fost premiați pentru rezultatele sportive deosebite obținute la competiții locale, naționale și internaționale.

Pe lista sportivilor care practică arte marțiale se află: Tudor Pleșa, Tania Mboh, Eduard Motora, Mara Pripon, Alin Pripon, Mihail Lombrea, Oana Colda, Alexandra Radu, Alexandru Golgoț, Jason McLaughlin, Elena Mărgăian, Mihai Drăgoiu, Denisa Balea, Daniel Selage, Andrei Bădău, George Pleșa, Elias Mihețiu, Gavril Vasiu, Maria Cenușă, Maria Bonte, Mihai Mateiu, Denis Mihețiu, Ciprian Gligor, Mihai Rîșteiu, Diana Rîșteiu, Anamaria Roșu, David Balea, Maria Drăgoiu, Raisa Narița, Radu Plic, Raul Râșteiu, Elena Crișan, Maria Toader și Sebastian Sicoe.

Sportivii au primit diplome și câte un premiu în bani de 400 de lei.

De asemenea, premiul pentru ,,Cel mai bun sportiv din Județul Alba la arte marțiale” a fost oferit sportivului Tudor Pleșa de la CSC Bistra.

La eveniment a fost prezent cu sportivii și primarul comunei Bistra, Traian Gligor. El a primit în numele Clubului Sportiv Comunal Bistra o diplomă pentru rezultatele obținute de sportivi și pentru implicarea în susținerea sportului.

,,Copiii noștri au fost recompensați pentru rezultatele lor, pentru talent și munca depusă la competiții. Le mulțumesc pentru ceea ce fac. De asemenea, îi mulțumesc domnului primar Traian Gligor și tuturor celor care s-au implicat și ne-au susținut ca să putem participa la competiții și ca rezultatele noastre să fie recunoscute. Aș vrea să reamintesc faptul că, Clubul Sportiv Comunal Bistra a luat ființă la inițiativa primarului Traian Gligor”, afirmă Viviana Pripon, antrenorul CSC Bistra.

,,Sportivii noștri sunt deosebiți, muncitori, pasionați și implicați. Le mulțumesc copiilor și antrenoarei pentru munca depusă  și pentru că au făcut cunoscută comuna noastră. Vom sprijini și eu și colegii mei, consilierii locali, sportul și performanța. Dragi copii, Bistra este mândră de voi!”, declară Traian Gligor, primarul comunei Bistra.

Edilul din Bistra le mulțumește organizatorilor Galei Sportului din Județul Alba și domnului președinte al Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel pentru recunoașterea meritelor sportivilor din comuna Bistra.

Karatiștii de la Bistra se antrenează în continuare pentru alte competiții de acest gen.

Din anul 2017 de când s-a înființat CSC Bistra, sportivii de la acest club au adus acasă mii de medalii de aur, argint și bronz.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate