.

Spitalul Județean de Urgență din Deva are, de luni, un nou manager

Jr. Delia Băda, noul manager al Spitalului Județean de Urgență din Deva, și-a început luni, 8 aprilie 2019, mandatul.

Noul manager interimar a fost timp de 9 ani consilier juridic în cadrul Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, instituție pe care a și condus-o la un moment dat. Delia Băda privește acest nou început ca pe o provocare, spitalul județean fiind o unitate sanitară în care problemele care apar au o complexitate aparte.

„Îmi plac provocările și pornesc pe acest drum cu entuziasm mai ales după felul în care am fost primită de Consiliul de Administrație și de medicii șefi de secții. Și-au oferit sprijinul, și eu, la rândul meu le sunt alături. Îmi doresc o echipă puternică pentru că singur nu poți face față tuturor problemelor”, a declarat Delia Băda.

Printre prioritățile noului manager se numără rezolvarea deficitului de personal de la secții cum sunt Oncologie, Neurologie, Neurochirurgie sau Obstetrică-Ginecologie prin atragerea spre Deva a unor medici profesioniști din marile centre universitare. De asemenea, reducerea numărului infecțiilor intraspitalicești, eficientizarea actului medical, continuarea investițiilor în infrastructură și dotarea cu aparatură medicală modernă sunt priorități ale noii conduceri.

„Îmi place disciplina, îmi plac lucrurile clare și certe. Știu că sunt multe minusuri, cunosc cea mai mare parte a problemelor cu care se confruntă spitalul, dar ne vom strădui să demonstrăm că le putem depăși. Există potențial, avem medici foarte buni, iar pacienții trebuie să beneficieze de servicii medicale de înaltă calitate. Pacientul este suveran!”, a mai spus noul manager.

Tot de astăzi, spitalul are un nou director financiar contabil în persoana ec. Titiana Buda.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate