.

Şoferi băuţi sau sub influenţa unor substanţe psihoactive, prinşi în trafic de poliţişti

•  La data de 26 februarie 2024, în jurul orei 01:30, un tânăr de 23 ani, din municipiul Vulcan, a fost depistat de către polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Vulcan, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,77 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

• La data de 25 februarie 2024, în jurul orei 03:20, un tânăr de 19 ani, din municipiul Brad, a fost depistat de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Brad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu din municipiul Brad. În urma testării conducătorului auto, a rezultat o valoare de 0,55 mg/l, alcool pur în aerul expirat.  În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

• La data de 24 februarie 2024, în jurul orei 00:30, un bărbat de 38 ani, din comuna Hărău, a fost depistat de către polițiștii rutieri din cadrul poliției Municipiului Deva, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Grigorescu, din municipiul Deva. În urma testării conducătorului auto, a rezultat o valoare de 0,45 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

• La data de 23.02.2024, un bărbat de 51 ani, din comuna Bunila, județul Hunedoara, a fost depistat în trafic de către polițiști în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 687 E, între localitățile Ghelari și Ruda. În urma testării conducătorului auto, a rezultat o valoare de 1,10 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

• La data de 24 februarie 2024, în jurul orei 00:20, un bărbat de 37 ani, din municipiul Vulcan, a fost depistat de către polițiștii rutieri din cadrul poliției Municipiului Deva, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian din municipiul Vulcan. În urma testării conducătorului auto a rezultat o valoare de 1,05 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

• La data de 24 februarie 2024, ora 03:31, un tânăr de 29 ani, din municipiul Petroșani, a fost depistat de către polițiști în timp ce conducea un autoturism pe  strada Paroșeni din municipiul Vulcan. În urma testării acestuia de către polițiști cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că, aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate