.

SESIUNE DE ADMITERE LA ȘCOLILE POSTLICEALE DE AGENȚI DE POLIȚIE

În această perioadă, până pe data de 05 noiembrie 2023 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), toți cei care doresc să devină polițiști se pot înscrie, exclusiv în format electronic, la concursul organizat pentru o nouă sesiune de admitere la școlile de agenți de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca.

Dintre cele 1.640 de posturi, 1.340 sunt la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina și 300 la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”- Cluj-Napoca.

ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSURILOR DE ADMITERE:

• În perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), candidații pot depune cererile de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare (structurile de resurse umane cu sarcini de recrutare) aflate în unitățile din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române, în raport de oferta educațională și de domiciliul/reședința înscrise în cartea de identitate- pentru candidații din județul Hunedoara, la Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

• Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare – până la data de 24 noiembrie;

• Evaluarea psihologică a candidaților se realizează în conformitate cu Dispoziția directorului Centrului de Psihosociologie al MAI, potrivit planificării întocmite împreună cu structurile cu atribuții de recrutare.

• Susținerea probei de evaluare a performanței fizice – în perioada 7–13 decembrie 2023;

• Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor –16 decembrie 2023.

Detalii privind înscrierea, procesul de recrutare și susținerea examenelor găsiți pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, la secțiunea Carieră, subsecțiunea Instituții de învățământ.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate