.

Școala non-formală de arheologie interdisciplinară din Valea Alunului

Universitatea de Vest din Timișoara în colaborare cu Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva și Fundația Dacica, organizează în perioada 12-19 mai 2024 Școala non-formală de arheologie interdisciplinară din Valea Alunului, jud. Hunedoara.
Între activități se vor număra prelegeri, ateliere practice și vizite la obiectivele arheologice din zona Munților Șureanu și Munții Metaliferi.
Beneficiarii evenimentului cultural-didactic vor fi studenții din anul întâi, doi și trei, precum și cei de la programul de master, care au ales să se specializeze în arheologie în cadrul Facultății de Litere, Istorie și Teologie, în cadrul Universității de Vest. Organizatorii urmăresc sporirea gradului de cunoștințe aplicate ale studenților, cu privire la civilizația dacică, modul de viață al dacilor și monumentele cele mai importante din zonă.
Experiența personalului de specialitate din cadrul Muzeului Civilizației Dacice și Romane din Deva aduce un plus de valoare evenimentelor.
Gazda evenimentului este Fundația Dacica, organizație care asigură condiții deosebite și contribuie cu prezentări aplicate.
Secția de Marketing și Relații cu Publicul MCDR Deva
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate