.

S-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat băuţi la volan

 În data de 17.03.2019, în jurul orei 16:35, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un autoturism care circula pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Lupeni, al cărui  conducător auto, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Lupeni se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.  Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,25 mg/l, alcool pur in aerul expirat.

Cel aflat la volan a fost condus la Spitalul Municipal Lupeni, însă a refuzat să se supună recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

***

La data de 17.03.2019, în jurul orei  00:20, poliţiştii au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Deva, care conducea un autoturism  pe strada Calea Zarandului, din Deva, din direcția Sibiu-Arad, fără a deține permis de conducere.

***

În data de 16.03.2019, în jurul orei 13:23, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hațeg au fost sesizați despre faptul că pe raza comunei Rîu de Mori a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

La fața locului, agenţii de poliţie au identificat un bărbat de 52 de ani, din comuna Rîu de Mori, cu privire la care au stabilit că,  încercând să iasă cu autoturismul din curtea unui imobil,  nu a acordat prioritate autoturismului condus pe drumul prioritar de un bărbat de 42 de ani, din comuna Rîu de Mori, intrând în coliziune cu acesta.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultatul de 1,14 mg/l, alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 52 de ani.

Având în vedere valoarea indicată, de aparatul alcooltest, cel în cauză  a fost condus la Spitalul Orășenesc Hațeg în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă acesta a refuzat să se supună respectivei proceduri.

***

La data de 17.03.2019, în jurul orei 02.55, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de  47 de ani, din municipiul Orăștie, care conducea autoturism pe bulevardul Traian, din municipiul Hunedoara. În urma testării, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,67 mg/l, alcool în aerul expirat. .

          În toate cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate