.

S-a înjunghiat în inimă pentru a justifica lipsa unor bani care i-ar fi fost furaţi

Hunedoara. Poliţiştii au dejucat încercarea unui bărbat de a-i induce în eroare cu privire la comiterea unei presupuse infracţiuni prin care a fost deposedat de o sumă de bani.

În data de 20.08.2019, în jurul orei 13:50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o femeie din comuna Teliucu Inferior despre faptul că soțul ei, un bărbat în vârstă de 75 de ani, în momentul în care a ieșit din curtea casei,  a fost agresat de persoane necunoscute, care  i-au sustras o sumă de bani.

Victima le-a declarat poliţiştilor care s-au deplasat la fața locului că, în momentul în care  a plecat de la domiciliu spre magazinul din localitate,  a fost abordat de două persoane ce aveau fața mascată, unul dintre aceștia l-a prins de mâini, i-a scos portofelul din buzunarul pantalonului şi i-a sustras  500 de lei, iar cealaltă persoană l-a lovit cu un obiect înțepător în zona pectorală stângă, după care cei doi au fugit.

Persoana vătămată a fost transportată la U.P.U. Hunedoara pentru acordarea de îngrijiri medicale (în urma unei intervenții chirurgicale plăgile suferite au fost suturate).

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar în urma cercetărilor au stabilit că varianta expusă de bărbat nu se confirmă. Poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce se afla în fața imobilului în care locuieşte, s-a înjunghiat în zona inimii. Acesta se pare că a recurs la acest gest pentru a justifica lipsa sumei de bani pe care a reclamat că i-ar fi fost sustrasă.

În acest caz urmează a fi schimbată încadrarea juridică a faptei reclamate, cercetările în cadrul dosarului penal constituit fiind coordonare de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate