.

Rotary Club, alături de copiii de la Centrul de Pedagogie Curativă Simeria

Începând de luni, 18 februarie a.c. Centrul de Pedagogie Curativă din Simeria beneficiază de o cameră de stimulare senzorială, pentru cei 143 de copii cu dizabilități intelectuale severe.

Investiția a fost posibilă datorită implicării Clubului Rotary Deva, membrilor acestuia, care și-au propus să vină în sprijinul copiilor din acest centru. Valoarea investiției,potrivit Președintelui Clubului Rotarienilor deveni, Adrian Rotaru, se ridică la aproximativ 14.000 lei și a reprezentat un vis mai vechi al  acestora.

La momentul inaugural au fost prezenţi mai multi membri ai Clubului Rotary Deva, conducerea executivă a centrului, precum şi reprezentanţi ai autorității locale. Cu această ocazie s-a evidențiat utilitatea unui asemenea proiect pentru copiii aflaţi în centrul din Simeria.

„Am ales să inaugurăm astăzi această cameră de stimulare senzorială şi pentru faptul că Rotary Club Deva împlineşte 19 ani de existenţă şi de implicare în viaţa comunităţii locale”, a declarat Adrian Rotaru.

De asemenea, astăzi va avea loc si o reuniune a membrilor Clubului Rotary Deva, ocazie în care toţi cei 18 președinți de până acum, vor depăna o parte dintre frumoasele poveşti trăite de-a lungul timpului.

Acum , la ceas aniversar se cuvine să le adresăm  membrilor Clubului Rotary Deva un sincer şi prietenesc La Mulţi Ani!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate