Ingrediente: opt aripioare de pui, un morcov, un pătrunjel, o țelină, o ceapă roșie, 2-3 cartofi, baby spanac, pătrunjel verde, un ou, fidea, un ardei roșu, 4-5 linguri de cubulețe roșii în bulion, suc de lămâie.
Mod de preparare
Aripioarele, spălate și curățate, se pun la fiert în trei-patru litri de apă cu sare. Când apa începe să fiarbă se ia spuma, până rămâne supa limpede. Între timp, legumele se curăță, se spală și se taie cubulețe. Cartofii și zarzavatul mărunțit, se adaugă la supă, lăsându-se pe foc până se înmoaie aripioarele și cartofii. Se adaugă apoi cubulețele de roșii, baby spanacul, opărit înainte și se potrivește de sare. După aproximativ zece minute se adaugă fideaua,iar după alte 5-10 minute, se stinge focul. Deasupra se presară verdeața tocată, apoi ciorba se drege cu ou și smântână. Cine dorește, poate adăuga în farfurie și suc de lămâie.