.

Razie a poliţiştilor hunedoreni soldată cu prinderea unui tâlhar, fost recidivist

Bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării calificate, identificat de poliţiştii hunedoreni, în urma unei razii. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, în vederea continuării cercetărilor, urmând ca față de acesta să fie luate măsurile legale.

În dimineaţa zilei de 21.02.2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara și cei ai Secției de Poliție Rurală Hunedoara, cu sprijinul unei grupe de polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale și a polițiștilor din cadrul Direcției Poliției Locale Hunedoara au desfășurat o razie în municipiul Hunedoara.

Acţiunea poliţiştilor a vizat  menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, precum şi prevenirea unor fapte antisociale şi identificarea prezumtivilor autori ai unor infracţiuni.

Poliţiştii au legitimat, în cursul acţiunii, 295 de persoane, o parte dintre acestea fiind  conduse la sediul unităţii, amprentate și fotografiate.

Razia a vizat şi creşterea gradului de siguranţă rutieră prin prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pentru control, 63 de autovehicule. Pentru neregulile constatate, poliţiştii rutieri au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice (valoare totală a amenzilor depăşeşte 3000 de lei) şi au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule, două permise de conducere (pentru consum de alcool).

În cadrul raziei, poliţiştii au  depistat,  pe strada Mureșului, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Hunedoara, recidivist. Acesta este bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, în dimineața zilei de 20.02.2019, în jurul orei 06:00, pe raza municipiului Hunedoara.

Fapta a fost sesizată poliţiştilor chiar de către partea vătămată, o femeie din municipiul Hunedoara, care a reclamat că, în timp ce se deplasa pe strada Luncii, din Hunedoara, un bărbat a amenințat-o cu un cuțit și i-a solicitat să-i înmâneze portmoneul (în care avea documentul de identificare, carduri bancare și 400 de lei), de frică aceasta conformându-se.

Ancheta a fost îngreunată de faptul că femeia nu a putut furniza  detalii despre agresor și despre direcția în care acesta a fugit, deoarece la acea oră era încă întuneric afară.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, în vederea continuării cercetărilor, urmând ca față de acesta să fie luate măsurile legale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate