.

PUR vrea o altfel de administraţie!

Întâlnirea  Umaniștilor hunedoreni cu presa, desfăşurată luni, 8 aprilie a.c., în cadrul unei  conferinţe  săptămânale, a adus în prim-plan câteva lucruri pe care aceștia le-au supus atenției publice  încă de acum câteva luni.

Astfel, un lucru îmbucurător l-au înfăptuit încă de vineri,  când, la Certej, au înființat prima organizație la nivel de comună din judeţ. Liderii PUR spun că aici au găsit oameni de foarte bună calitate, care le vor asigura inclusiv câștigarea Primăriei la alegerile viitoare, iar o propunere  a acestora de anul trecut, pentru reabilitarea drumului  județean Şoimuș – Bârsău- Certeju de Sus  a primit  verde în cadrul şedinţei  CJ Hunedoara, urmând a se trece  la realizarea efectivă a lucrărilor.

Loc de joacă desființat ilegal

În cadrul întâlnirii cu presa, liderii PUR – Petru Mărginean și Gabriel Ionașcu, au  precizat că Primăria Deva a desființat ilegal terenul de joacă pentru copii din Zona Zăvoi, în favoarea unei parcări. Potrivit legii, terenul de joacă pentru copii nu putea fi desființat decât în baza unei autorizații emise de primărie, chiar dacă există în acest  sens o hotărâre de consiliu.

Liderii PUR au mai lăsat să se înţeleagă că această parcare, realizată în detrimentul unui teren de joacă pentru copii s-a făcut pentru a ,,a se plăti  un serviciu cuiva din campania  elctorală”, lucru considerat nu numai ilegal, dar şi în detrimentul copiilor din această zonă a municipalității.

Transportul local – costuri exagerate!

Ce se întâmplă în transportul  local devean pare să  depăşească cu mult orice cheltuială de bun simț. Astfel, dacă fostului  operator de transport local  i se  plăteau, undeva între 80.000 – 90.000 de lei lunar  şi această sumă în perioada de vârf, acum nivelul acestora  nu este departe de 300.000 de lei /lunar. Evident, bani din buzunarul deveanului care, mai pe șleau spus, plăteste clientela  actualului Primar şi a camarilei sale politice din umbră!

Angajaţi fără număr, frate!

La finele mandatului primarului ales în mandatul 2012 -2016,  Primăria Deva număra aproximativ 560 de persoane , cu unităţile din subordinea sa cu tot. Acum, ţineţi-vă  bine!

În  Primăria Deva, sub sigla Primăriei Deva „îşi duc veacul”, peste 1100 de persoane. Aşa s-a născut o castă în care lucrează soţ, soţie, frate, cumnată, copii şi multe alte neamuri.

Așadar, Primărie, frate… vacă de muls!  Cetăţeanul  plăteşte  şi … Primarul… miluieşte!

Onorantă conducere pentru deveni!

Cornel Poenar

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate