.

PTJ: A început procesul de evaluare a proiectelor depuse în cadrul apelului dedicat IMM-urilor

La ADR Vest, am început anul forță, iar de astăzi am demarat procesul de valuare tehnică și financiară a proiectelor depuse pentru apelul „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – componenta „Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă”, din cadrul Programului Tranziție Justă, pentru care suntem în Organism Intermediar în județul Hunedoara.
💶 Apelul a fost deschis în 20 decembrie 2023, iar alocarea totală este de 181 de milioane de euro, dintre care 49 de milioane de euro pentru investițiile productive în Valea Jiului.
🎙 ❞𝙉𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙥𝙪𝙣𝙚𝙢 𝙨𝙖̆ 𝙨𝙚𝙡𝙚𝙘𝙩𝙖̆𝙢 𝙥𝙧𝙤𝙞𝙚𝙘𝙩𝙚𝙡𝙚 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙘𝙤𝙣𝙩𝙧𝙞𝙗𝙪𝙞𝙚 𝙘𝙚𝙡 𝙢𝙖𝙞 𝙗𝙞𝙣𝙚 𝙡𝙖 𝙤𝙗𝙞𝙚𝙘𝙩𝙞𝙫𝙚𝙡𝙚 𝙥𝙚 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙋𝙧𝙤𝙜𝙧𝙖𝙢𝙪𝙡 𝙙𝙚 𝙏𝙧𝙖𝙣𝙯𝙞𝙩̗𝙞𝙚 𝙅𝙪𝙨𝙩𝙖̆ 2021-2027 𝙡𝙚 𝙖𝙧𝙚 – 𝙨̗𝙞 𝙖𝙣𝙪𝙢𝙚 𝙘𝙧𝙚𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙙𝙚 𝙡𝙤𝙘𝙪𝙧𝙞 𝙙𝙚 𝙢𝙪𝙣𝙘𝙖̆ 𝙨̗𝙞 𝙩𝙧𝙖𝙣𝙯𝙞𝙩̗𝙞𝙖 𝙘𝙖̆𝙩𝙧𝙚 𝙤 𝙚𝙘𝙤𝙣𝙤𝙢𝙞𝙚 𝙣𝙚𝙪𝙩𝙧𝙖̆ 𝙙𝙞𝙣 𝙥𝙪𝙣𝙘𝙩 𝙙𝙚 𝙫𝙚𝙙𝙚𝙧𝙚 𝙘𝙡𝙞𝙢𝙖𝙩𝙞𝙘❞, declară Adrian Mariciuc, director general-adjunct al ADR Vest.
📑 Cererile de finanțare vor putea fi depuse în sistemul electronic MySMIS 2021/SMIS2021+ până în 20 martie 2024, ora 23:59. Ghidul solicitantului poate fi consultat la linkul din primul comentariu.
👉 Informațiile referitoare la Programul Tranziție Justă 2021-2027 sunt disponibile pe site-ul ADR Vest sau la adresa de mail [email protected].
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate